Gott Slut

Hade en bra julvistelse nere i Skåne med familj, släkt och några vänner. Min brorson är nu drygt 2 år och har börjat prata betydligt mer jämfört med för 6 veckor sedan när vi sågs sist. Mycket intressant att följa utvecklingen! Den sista snön rann bort på julafton, men vi hade någon dag soligt väder och någon plusgrad då det var riktigt skönt ute. Kom upp med tåget till Södertälje sent den 29:e till tolv minusgrader och snö o halka. Fikade med kompisar igår och idag blir det stor nyårsfest i Stockholm.

Dags att fundera på nyårslöften, har hela dagen på mig.


Snart är det jul....

Fick nya övningar hos sjukgymnasten idag för axeln. Känns bra att armen fungerar bättre och bättre, men det lär ta ett tag tills man kan bugga igen. Så man får ägna sig åt annat istället.

Julklappsinköpen blev klara i söndags. Har fått ihop en del intressant och lärt mig lite om musik och vad det finns för nya böcker ute på kuppen.

Arbetar imorgon också, tåg ner till Skåne på onsdag. Julen närmar sig.....

Allt är stilla, arma arm

Aj, aj, provade Curling i måndags, ramlade på isen och slog axeln ur led. Fick sövas för att de överhuvud taget skulle kunna få bort mig från isen. Men på sjukhuset vred man armen rätt och sedan var det bara att åka hem och vila resten av veckan. Har i alla fall passat på att läsa Da Vinci koden under denna vilotid, den var spännande. Börjar jobba igen på måndag.

Stilla natt,
stilla arm,
allt är frid,
det tar sin tid
att åter bli bra
tills man kan flaxa fritt igen
tralala.

RSS 2.0