Blogga lite.....

Lördag badminton för singlar i Stockholm med fika efteråt, det var trevligt att träffa lite nytt folk. På kvällen fest med Boogie Lovers, höstfest med tema "Space". Hade klätt ut mig till ett UFO med lumparglasögon, håret stylat med gelé åt alla håll och kanter, tröjan bak- och fram, olikfärgade strumpor. Jag som normalt inte klär ut mig så mycket, kanske en ålderskris.....Efter maten blev det dans som alltid är lika roligt. Stannade till 23-tiden, inte på humör att vara uppe hela natten.

Söndag morgon löpning ner till Tveta spåren i härlig höstluft, sådär lagom kallt och lukt av höstlöv.

Idag gympa efter jobbet, skönt att riva järnet. Imorgon blir det vilodag, ska gå på en föreläsning emd Benny Haag i Allhelgonakyrkan i Stockholm, med en kompis. Känner inte till honom så mycket  själv, men kollade lite på nätet vad han har skrivit om. Ska bli mycket intressant att höra honom

En rätt vanlig onsdag

Håhåjaja, jobbade med inkörningsrapporten hela dagen på jobbet, kom hem rätt sent. Men, nu är den nästan klar för remiss. Nåväl, anmälde mig till badminton för singlar i Stockholm nu på lördag. Ska bli kul att spela och träffa singlar (alltså inte bara träffa dem med bollen......).  Nu blir det en kvällspromenad för att rensa tankarna.


Dags att blogg lite....

Dansen var rolig i söndags, vi åkte ett helt gäng till Skultuna utanför Västerås. Jag, Martin, Niklas och Cissi. Wahlströms spelade och det gjorde de som väntat bra. Dansade med en del nya tjejer, bl a från Ludvika. Var hemma igen strax före midnatt. Tur att man sov en stund på eftermiddagen.

Lite tungt att stiga upp måndag morgon efter all motion och sent i säng på söndagen. Men, det var bara att ta sig till jobbet och börja knega. Gympapass efter jobbet (hm, hade visst inte fått nog efter söndagen...), sedan hem och ta det lugnt. Sov som en timmerstock natten mot tisdag.

Tisdag morgon lyckades jag skicka iväg den slutliga versionen av CFM (= tidningen i min dansklubb), skönt men nästan lite tomt att ha det avklarat för denna gång. Ska bli intressant att se vad folk tycker om den när den dimper ner i brevlådorna om 1-2 veckor. Jobb som vanligt under tisdagen där jag skrev på en inkörningsrapport. Vilodag från träningen. Mysstund framför datorn och bloggskrivande på kvällen, är det vår tids lägereld kanske ?

Lina Hage Race 16 okt (3:a från vänster står jag!)


Fina höstfärger (utkik från mitt fönster)


Puh

Det blev 20 km i fint höstväder, ner till Tveta motionsspår och två varv där. Lite blött fortfarande i skogen, men ändå hyfsat underlag. 1.36, ganska lugnt tempo alltså. Man känner sig lite mör efteråt då jag bara kört två såhär långa pass i år. Får se om det blir Tullinge-Tveta loppet nästa söndag, blir efteranmälan i så fall.  Nu laddas det om till dansen ikväll.....


Höstmorgon

Höstmorgon, kylig och lite solglimtar mellan dimmolnen. Höstlöven singlar i luften. Passar bra med långpass, gäller att klä sig ordentligt då det bara är 3 grader ute. Let´s run!

När dagen lider mot sitt slut

Kvällspromenad i höstklar luft. Rensar tankarna innan läggdags. Martin ringde, vi fyller en bil till dansen i Skultuna imorgon kväll. Ska bli skoj att bugga och foxa igen.

En lördag i oktober

Städade på fm, skönt att få det gjort. Em var det föredrag med deckarförfattarinnan Anna Jansson på Stadsbibblan i Södertälje. Hon berättade om en deckarbok och en barnbok hon skrivit, det var helt uppslukande att lyssna! Har inte läst henne ännu, men måste göra det. Får se hur det är jämfört med Guillou, Mankell och Liza Marklund.

Gick långpromenad men ingen träning idag. Känner av Lina Hage Race på Astra från igår, där jag kom 3:a på 32.33 min (8,8 km). Men, imorr´n blir det långpass!

Potatisen puttrar på spisen, snart vankas det kvällsmat.


Minnen från i somras....

Niagarafallen

Löpardikt

Fick inspiration när jag hade sprungit Hässelbyloppet förra helgen och skrev då denna dikt:

Bergsloppets poesi
Löpartoken gör mycket Springelihopp,
upp till bergets topp,
sedan nerför som ett rinnande vatten,
jajamensan, där satt den!
Väl vid målet, snubblar han på
en banan,
och ger ifrån sig ett läte som
en fasan.
Men han är glad att vara i mål,
efter att ha lagt på så många kål.
Trött lägger han sig sedan ner,
och tänker
....aldrig mer!
Snart återvänder dock löparglöden,
och han springer iväg mot nya öden.


RSS 2.0